Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας!!!

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας!!!!!
Σήμερα στα  πλαίσια της θεματικής ενότητας << η Οικογένειά μας>> και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας αφιερώσαμε την μέρα μας στους αγαπημένους μας παππούδες και γιαγιάδες!!!!
αφού μιλήσαμε ,είδαμε πολλές εικόνες και φωτογραφίες με άτομα τρίτης ηλικίας ,εξηγήσαμε τα στάδια της ηλικίας των ανθρώπων και με πολύ αγάπη και τρυφερότητα τα παιδιά είπαν τις δικές τους εμπειρίες και δραστηριότητες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ......τον παππού και την γιαγιά!!!!
εικόνες και φωτογραφίες απο το εξαιρετικό μπλόγκ της αγαπημένης μας Ανθής Ζήση [ το νηπιαγωγείο που ονειρεύομαι ].....και από άλλες πηγές του διαδικτύου

τα παιδάκια έφτιαξαν μια ζωγραφιά για την γιαγιά κ τον παππού !!!   έτσι φτιάξαμε ωραίες κορνιζούλες για να τους χαρίσουμε.....
Γιαγιάδες και παππούδες σας αγαπάμε πολύ !!!!!!!!...ευχόμαστε και προσευχόμαστε να σας έχει ο θεός καλά και να χαίρεστε μαζί μας ,να παίζουμε ,να τρέχουμε στην αγκαλιά σας και να μας λέτε αγαπημένες ιστορίες  και ....παραμυθάκια !!!!!!!!  ( καλή συνέχεια ....κα με άλλες ωραίες δραστηριότητες στο ολοήμερο )

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτική η κάρτα!!!!!!!!!!!!! Μπράβο Μαρία!!!!!!! Θα την κάνω κάποια στιγμή κι εγώ! Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή