Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Χριστούγεννα στο Νηπιαγωγείο!

Ήρθε  ο Δεκέμβριος ο αγαπημένος μήνας των Χριστουγέννων ! Οι προετοιμασίες μας πολλές ,η χαρά μας μεγάλη, τα αποτελέσματα όπως πάντα μαγικά !
τα <<Χαρούμενα Ξωτικά >> ήταν μια από τις κατασκευές που έφτιαξαν τα παιδάκια στο ολοήμερο τμήμα του νηπιαγωγείου μας
άρεσε πολύ στα παιδιά !( η ιδέα της κατασκευής από το διαδίκτυο)
το Χριστουγεννιάτικο ταμπλό που έφτιαξαν τα παιδάκια στο Πρωινό 1 με σπιτάκια χιονισμένα και το χριστουγεννιάτικο δένδρο στη μέση ... Μπράβο στα παιδάκια μας !!!
το << Χιονισμένο τοπίο>> ελατάκια, σπιτάκια  χιονισμένα παντού, έκοψαν και στόλισαν τα παιδάκια του ολοήμερου τμήματος .. η εικόνα του νηπιαγωγείου γίνεται όλο και πιο χειμερινή και εορταστική.
στολίσαμε και τις  πόρτες μας, με στεφάνια και διάφορες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, που φτιάξαμε όλοι μαζί και τα 3 τμήματα τα πρωινά και το ολοήμερο
 έτοιμος και ο τεράστιος σάκος για να βάλουν τα παιδάκια μας τα γράμματα προς τον Αη-Βασίλη

Αστεράκια με τον νεογέννητο Χριστούλη , ήταν για εφέτος ,οι προσκλήσεις για την γιορτούλα μας που έφτιαξαν και στα 3 τμήματα τα πρωινά, τα παιδάκια με τα χεράκια τους ( η ιδέα της κατασκευής από το διαδίκτυο)
<<Ημερολόγια για το 2020>> Ταρανδάκια σε ξύλινες κουτάλες που έφτιαξαν τα παιδιά και οι κυρίες τους κόλλησαν τα ημερολόγια και τα φιογκάκια
κάρτες με αγγελάκι και ελατάκια ,έφτιαξαν τα παιδάκια μας στο Πρωινό 1  και έγραψαν μέσα τις ευχές τους
οι κάρτες που έφτιαξαν τα παιδάκια στο Πρωινό 3 και έγραψαν τις ευχές τους
οι κάρτες που έφτιαξαν και τα παιδάκια του Πρωινού 2 ... Μπράβο σε όλα τα παιδάκια μας !!!
Στεφανάκια με κεράκι ,φτιάξαμε στο ολοήμερο και είπαμε την ιστορία με τα 4 κεράκια
τα <<Δωροχωνάκια >>για όλα τα παιδάκια μας ,τα γεμίσαμε με καραμελίτσες για γλυκά Χριστούγεννα !
καραμελίτσες και γλυκίσματα και σε κατασκευή με τον Αη-Βασίλη
οι κάρτες μας  με τον Αη- Βασίλη στο ολοήμερο
προετοιμασίες σκηνικών για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ,για εφέτος και τα 3 πρωινά μας τμήματα θα παρουσιάσουν την αναπαράσταση της << Γέννησης >>
  Η όμορφη,γλυκιά και ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα παιδάκια μας ,προϊόν  όλης αυτής της δημιουργικής δουλειάς που έγινε  όλο το διάστημα,  με  ιστορίες ,εικόνες ,τραγούδια ,ύμνους, κατασκευές,δραματοποιήσεις  και τόσα που κάναμε καθημερινά  ,μας γέμισαν υπερηφάνεια και έκαναν τα πρόσωπά μας, αλλά και όλων των γονιών , να συγκινηθούν και να μας χειροκροτήσουν τόσο πολύ !!! Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλα τα παιδάκια μας !!!
 θέλω να ευχαριστήσω  τις συναδέλφους μου κα. Χρυσούλα  κα. Φρύνη και την κα. Νατάσα . Καθώς και την κα. Χριστίνα, μητέρα μαθήτριας μας , που με το υπέροχο ταλέντο της, μας βοήθησε στη ζωγραφική ,  μέρους των σκηνικών μας  και  βέβαια όλους τους γονείς για την  τόσο  θετική και ζεστή  παρουσία τους.   Εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου