Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Καλοκαιρινή γιορτή -Ταξίδι στο απέραντο Γαλάζιο!

Έτοιμοι για την καλοκαιρινή μας γιορτή με θέμα << Ταξίδι στο απέραντο Γαλάζιο >> με  τα παιδιά ετοιμάσαμε  τις προσκλήσεις μας... με πολύ νησιώτικη διάθεση.... στην τελική μας γιορτή συμμετείχαν και τα τρία τμήματα του Νηπιαγωγείου μας ....
έτοιμα και τα σκηνικά μας...
μαμάδες ,μπαμπάδες,παππούδες ,γιαγιάδες και τα αδερφάκια ...περιμένουν να δουν τα αστεράκια μας...
οι νησιώτες μας εν δράση...
οι Νηρηίδες μας... ξεκινούν
τα παιδιά μας χορεύουν σε νησιώτικους ρυθμούς...


Κερκυραϊκός... από τα κοριτσάκια μας ....

Όμορφες καντάδες με κιθάρες ....τραγούδι,νάζι και χορός!!!
Κρητικός... από τα παλικάρια μας!!!
Μπάλος ... με πολύ κέφι και απίστευτη διάθεση από τα παιδάκια μας !!! (εννοείται ότι δείξαμε 2-3 φιγούρες τις πιο εύκολες στα παιδιά και τα αφήσαμε να εκφραστούν ελεύθερα και αβίαστα σε όλους τους χορούς με σκοπό να το απολαύσουν και να το χαρούν τα ίδια)
Να και οι ψαράδες μας ....
κάθε ομάδα παιδιών που εκπροσωπούσε τα νησιά μας ...Κυκλάδες ,Δωδεκάνησα ,Επτάνησα κλπ στο τέλος του χορευτικού τους έλεγαν ένα -ένα παιδάκι και το ποιηματάκι τους και παρουσίαζαν με αυτό τον τρόπο τα όμορφα ελληνικά νησιά μας !!!
και κάπου εδώ και για να μην σας κουράσουμε το όμορφο ταξίδι μας τελείωσε και ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστόυμε ....
στην καλοκαιρινή μας γιορτή παρευρέθησαν και μας αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  κος Ανδρέας Αθανασόπουλος  καθώς και η σχολική μας σύμβουλος της 64ης Προσχολικής Αγωγής κα. Ζαχαρούλα Βοινέσκου ...που μας συγκίνησε με τα όμορφα λόγια της . Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!! ιδιαίτερα στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που είναι ολοι πλαι μας και μας στηρίζουν παντα .... και ένα τεράστιο ευχαριστώ και Μπράβο και στις συναδέλφους μου που με πολύ διαθεση και πνευμα συλλογικότητας δουλέψαμε και αυτη την χρονιά !!!
και εμείς οι δασκάλες για να αποχαιρετήσουμε τα παιδάκια μας και τους γονείς ...τους ετοιμάσαμε και μια ακόμη εκπληξούλα !!! ένα απίθανο συγκινητικό βιντεάκι με στιγμές από  όλη τους την πορεία στο πρώτο τους σχολείο ...Αντίο Νηπιαγωγείο μου- Αντίο αγαπημένα μας παιδάκια  !!!

ετοιμάσαμε και τα δωράκια τους ... για την λήξη της σχολικής χρονιάς!!!
μεταλια και βραβειάκια για τα παιδακια τους τμήματός μου για την Υγιεινή Διατροφή που κάναμε στην τάξη μας όλο το χρόνο
οι φάκελοι που φτιάξαμε με τα παιδάκια μου... το ίδιο έκαναν και οι  κυρίες στα άλλα τμήματα με διαφορετικό τρόπο( δεν πρόλαβα  όμως δυστυχώς να τους βγάλω φωτογραφία ) τι να σας πρωτοδείξουμε  κιόλας ....

όμορφα καραβάκια μαζί με τα ενθύμια τους πήραν τα παιδάκια μας την ήμερα της λήξης της σχολικής χρονιάς
<<Ναυτάκια του Αιγαίου>> τα δωροσακουλάκια μας για το τέλος με πολύ αγάπη και συγκίνηση έκλεισε όμορφα και αυτή μας η σχολική χρονιά !!  ευχόμαστε σε όλους  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!


2 σχόλια:

  1. Αχ, τί υπέροχη γιορτή! Μακάρι να ήμουν εκεί! Καλή νέα σχολική χρονιά με υγεία, υπομονή και πολλά χαμόγελα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή