Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινές δημιουργίες!!!

Το αγαπημένο σε όλους μας,  καλοκαίρι  έφθασε.... η διάθεση πολύ καλοκαιρινή τραγούδια,ποιήματα,παιχνίδια ,καλοκαιρινές κατασκευές ψαλίδια,κόλλες,χαρτόνια,κορδέλες,κοχύλια..
Η καλοκαιρινή μας ομαδική εργασία << Ταξίδι στην Ελλάδα>> έτσι ονόμασαν τα παιδιά την ομαδική τους ,ζωγράφισαν τους εαυτούς τους και τους έβαλαν σε μεγάλα καράβια που φτιάξαμε για ταξίδια στα όμορφα ελληνικά νησιά μας!
την   πόρτα μας  στολίσαμε με καραβάκια,ψαράκια και μια γοργόνα να μας λέει καλημέρα κάθε πρωί και να μας θυμίζει  το όμορφο καλοκαιράκι που μας περιμένει....
διαβάσαμε παραμύθια και καλοκαιρινές ιστορίες ,μάθαμε τραγουδάκια για το γλυκό καλοκαιράκι ,μιλήσαμε για τις θάλασσές μας και τα νησιά μας ,είδαμε εικόνες και φωτογραφίες με παράξενα ψάρια και βυθό...
τα παιδιά έφτιαξαν το δικό τους βυθό...
ένα πολύ ωραίο βυθό έφτιαξαν και στόλισαν την πόρτα τους  και τα παιδάκια του ολοήμερου τμήματος με την κα.Ιωάννα,  Μπράβο στα παιδάκια μας και την κυρία τους!
όμορφα καραβάκια ,έτοιμα για ταξίδια μακρινά στην όμορφη Ελλάδα μας  έφτιαξαν και τα παιδάκια του άλλου Πρωινού μας τμήματος με την κα. Βάσω , Μπράβο στα παιδάκια και την κυρία τους !
Καραβάκια φτιάξαμε και εμείς και τα κολλήσαμε στις κάρτες μας ... τα παιδιά ζωγράφισαν ότι ήθελαν με θέμα το καλοκαίρι στην κάρτα τους και έγραψαν Καλό Καλοκαίρι !
οι κάρτες μας...
τα καλοκαιρινά στεφανάκια μας...
με κοχύλια,κορδέλες ,χάντρες και θαλασσινά πετραδάκια στολίσαμε τα στεφάνια μας!
καδράκια με ανεμόμυλους έφτιαξαν και τα παιδάκια του ολοήμερου ...πολύ όμορφα και πολύ καλοκαιρινά !!!
γίναμε καβουράκια και παίξαμε ,τραγουδήσαμε και διασκεδάσαμε πολύ...
έτοιμοι και για την επίσκεψή μας στην Α΄Δημοτικού στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης ... τα παιδιά έφτιαξαν δωράκια για να τα χαρίσουν στα παιδιά της πρώτης τάξης
τα πολύχρωμα ψαράκια μας... με καλαμάκια τα κάναμε κρεμαστά και τα διακοσμήσαμε με χρυσόσκονη και χάντρες
έτοιμα και τα ψαράκια μας για να τα χαρίσουμε στα παιδάκια μας ....
σε σακουλίτσες μαζέψαμε όλες τις κατασκευές για να τις πάρουν τα παιδάκια μας ...
έτοιμοι και οι φάκελοι των παιδιών με τις εργασίες τους , βάλαμε και τους αστερίες που έφτιαξαν τα παιδιά


έτοιμοι και οι φάκελοι του άλλου Πρωινού τμήματος με καραβάκια !
και ο φάκελος του ολοήμερου ,όμορφα στολισμένος με κουβαδάκια που έφτιαξαν τα παιδάκια μας με  κυρία τους την κα.Χρυσούλα ,Μπράβο στα παιδάκια και την κυρία τους !

και να που φτάσαμε στο τέλος και αυτής της σχολικής χρονιάς ...έφθασε η ώρα για τα ενθύμια και τους αποχαιρετισμούς και φυσικά καραμέλες και δωράκια στα παιδάκια μας!!!
 Ευχόμαστε σε όλα τα παιδάκια μας και τις οικογένειές τους Καλό Καλοκαίρι και σε όλους τους συναδέλφους μας Καλή ξεκούραση ( ελπίζω να καταφέρω να σας δείξω σε άλλη ανάρτηση και την παρουσίαση του Πολιτιστικού μας προγράμματος στην γιορτή λήξης που ετοιμάσαμε όλα τα τμήματα του Νηπιαγωγείου μας )     ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου